tiistai 11. kesäkuuta 2013

Uusia kuvia nukkekodista...hitaasti, mutta varmasti !

KESÄ ON TULLUT ! : )
Joo on vähän tuo nukkekoteilu jumittautunut... Nyt sain kuitenkin aikaisiksi tehtyä kuistille kukkalaatikot joihin leikkelin kukat muovikasveista jotka on Finn aimosta tilattu. pitää vielä kiinnittää jämäkämmin ne laatikoihin. Laatikot on erikeepperin avulla liimattu pahveista jotka on päällystetty hiekan värisellä hiomapaperilla ja kiinnikkeet on taiteltu alumiinilangasta ja liimattu laatikoihin kiinni.


Tarkoitus olisi tehdä kuistille jossain välissä puinen keinu toiseen päähän roikkumaan, mutta se on vielä työn alla. Teen aika paljon näitä juttuja tunteen mukaan että mikä päivä mikäkin homma huvittaa.. enkä niin että pakko saada vaikka olohuone nyt valmiiksi ja niin edespäin
Yleisön pyynnöstä yläpuolella näätte tämänhetkisen tilanteen aurinkoisessa. Kylpyhuone ja keittiö ovat eniten saaneet huomiota. Yläkertaan olen onnistunut aloittamaan työhuoneen tekemistä. Väliseinän leikkasin paspispahvista. Yläkertaan olisi vielä tarkoitus tulla vanhempien makuuhuone ja yksi huone on vielä arvoitus...mahdollisesti kodinhoitohuone/varasto :). Vaaleanpunaiseen huoneeseen olisi tarkoitus tehdä kerrossänky perällä näkyvän sängyn tilalle niin saan kaikki asukit mahtumaan talouteen ! 
Katossa näkyy epämääräsiä teippi ja rautalanka systeemejä... ne odottavat vielä järjestelyä, peittelyä ja valaisimia. Viritin talvella alakertaan pattereilla toimivan led valosarjan hieman valaisemaan nukkekotia. 

29.6 olisi tarkoitus suunnata Savitaipaleen nukkekotimarkkinoille ! Saa nähdä mitä sieltä tarttuu mukaan : )

-Satsu

2 kommenttia:

  1. Nättiä! : ) Ootko Facebookin Nukkekotiharrastajien ryhmässä? : ) Jos et, niin liity ihmeessä. : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, Olen ryhmässä ;) Siunkin nimi vaikuttaa tutulta ! :) Nyt taas on tullut nukkekotiharrastajien ryhmässä oltua aktiivisemmin !

      Poista