perjantai 3. toukokuuta 2013

Lautasliinaverhot !

Ostinpa Tiimarin -70% alennuksesta aivan ihanan näköisiä lautasliinoja joihin ei kyllä olisi edes suutaan kehdannut pyyhkiä ! ..tosin että ostaessani tiesin jo mihin osa liinoista päätyy. Olohuone on ollut pitkään ilman verhoja ja liinat oli kuin tehty olohuoneen verho materiaaliksi. 

Tänään  kävin tuumasta toimeen ja hetken leikeltyäni ja liimailtuani näytti tältä:


Kuistilla on hieman aloitettu jo kesäntekoa..tosin hieman vaiheessa. Kukkaistutuksia tarviaisi ja pihakeinukin oli tarkoitus tehdä. Hmm, saa nähdä mitä saadaan aikaisiksi ennen syksyä : --- D Ystäväni Natan tekemä tikkataulu ja Nukkekotiharrastajien facebook sivujen kautta metsästetty musta multa printti jonka sisälle iskin isoja kosteus_syöppö_tyynyjä <--- yhdyssana tai ei :'D toivottavasti ymmärsitte mitä ajoin takaa...

-Sadu

3 kommenttia:

 1. Moi! Saisiko nähtäväksi miltä sinun aurinkoinen näyttää tällä hetkellä kokonaisuudessaan sisältä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ehdottomasti ! :) Ajattelin tänää ottaa hieman kuvia niin voin siihen samaan sitten laittaa kokonaiskuvan. Jotkut huoneet tosin ovat vielä aika tyhjiä kun ei ole oikein aika riittänyt.

   Poista
  2. Huijasin, enpäs tänään ehtinytkään kun meni kyläily niin pitkäksi ! Täytyy katsoa josko huomenna ehtisin lisäillä kuvia :)

   Poista