lauantai 18. elokuuta 2012

Pikku hiljaa takaisin harrastuksessa !

Kesällä on tosiaan jäänyt hieman nämä hommat sivummalle. Nyt on taas alkanut normaali arki ja syksy on tullut. Sienetkin ovat ilmestyneet jo maisemiin, siskon kanssa käynyt monta kymmentä litraa keräämässä jo :) Siksi ajattelinkin hieman skannailla yksityiskäyttöön sienikirjan nukkekotiin :)

Kirjan koko pitää muuttaa ennen tulostusta, leveys: 2,5 cm


Tässä kuva millaisen tekeleen sain tästä kirjankannesta aikaisiksi : )


Sain tänään aikaiseksi tulostettua netistä muutaman printin ja askarreltua ne. Kalapuikkoja, jaffa keksejä, sienikirjan ja vinyylilevyjä...en tosin tiedä onko nuo ihan oikean kokoisia levyjä. Paljon muitakin tulostin, mutta vielä ei tullut niitä liimailtua. Taustalla näkyy Marian kirjoittama kirja jonka hommasin viimeviikolla :) Tosi mahtava kirja ! suosittelen kaikille. Ystäväni oli tilannut finn aimosta muovikasveja joist jäi osa käyttämättä ja sain häneltä muutamia.
Siivosin vintin ja katsoin mitä sinne on tullut työnnettyä, mietin myös samalla miten vintti tilan jakaisi ja mitä sinne tekisi ? yksi makuuhuone sinne oli ainakin tarkoitus tehdä, mutta mitä muuta :) ehdotukset otetaan innolla vastaan.

2 kommenttia:

 1. Hei, olen nyt lukija ja jäsen, painoin tai en ymmärtänyt oikein näitä netin sanoja. Luulen, että minunkin on hankittava tuo kirja.
  Saga

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva Saga kun ryhdyit lukijaksi ! Kyllä suosittelen ehdottomasti :) Paljon kivoja kuvia ja vinkkejä nukkekoti asioiden tekoon

   Poista