keskiviikko 29. elokuuta 2012

Minimaailma !

Tänään tuli postiin paketti Minimaailmasta ! : ) alunperin oli tarkoitus tilata vain nuket nukkekotiin... mutta jostain syystä kuitenkin tuli tilattua muutakin tavaraa : > Nyt vaan kun joku päivä olisi ajoissa kotona voisi perehtyä enemmin tuohon nukkekotiin. Näin kun illalla tulee kotiin pitkän päivän jälkeen niin ei kauheasti ehdi/viitsi aloittaa mitään hommaa :P Huomenna ajattelin harjoitella hieman virkkausta : -- D Viime virkkauksesta onkin aikaa. Ala-asteella viimeeksi tainnut virkata mitään !

Nyt hieman kuvia minimaailman tilauksistani :)


Tässä nukkekotiin muuttavat nuket. Nimiä en ole vielä keksinyt enkä ole aivan varma muuttavatko kaikki vai supistanko perhettä. Talon neliö määrät eivät taida oikein riittää 5 hengelle tai joutuu muuten tekemään ratkaisuja... täytyy vielä hieman miettiä ! :)


Vasemmalta oikealle: Pieniä kierteellä olevia nauloja, alhaalla pieniä saranoita, Puuvalmis vitriinikaappi, hanoja ( tulee kylpyammeen reunalle ja keittiön lavuaarin hanoiksi, maalaan hopeisiksi nuo kyllä : ) ) ja viimeisenä siellä on puisia huonekalujalkoja.


Pyykkikori, Kylpyhuoneen matto, Jääkaappi ( tuosta saattaa kehkeytyä vielä monta ideaa ;) ) ja sitten minigrip pussissa pieni apilaa muistuttava pipari muotti :)


Vinttiä olen suunnitellut niin että jos jakaisi sen kolmeen osaan ja tekisi sinne työhuoneen, makuuhuoneen ja kodinhoito huoneen koska pesukone ei taida millään mahtua kylpyhuoneeseen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti