lauantai 1. joulukuuta 2012

Joulu saapuu, täytyy ruveta valmistautumaan !

Joulun tuloa ei voi estää : ) Hirveästi olisi juttuja joita nukkekodin jouluun kuuluu, tosin täksi jouluksi ei ihan kaikki jutut taida keretä, tärkeimpänä nyt olisi saada itseään niskasta kiinni ja tehtyä kaikki suuret kalusteet jotta voisi sitten keskittyä pikkuasioiden näpräykseen !

Hieman olen saanut nyt aikaisiksi. Eteiseen sain tehtyä portaat yläkertaan ja olen myös hieman miettinyt nukkekodin sähköistämisen toteuttamista. Joulun tekeminen on nyt aloitettu kuistista :) Irman kanssa vaihdoin 2 joulukalenteri luukkua, koska minulla oli hirveä halu päässä kokeilemaan joulukalenteriin osallistumista. Ehkä ensivuonna vaihdan 24 luukkua kokonaisuudessaan ;) Nyt jäädään jännäämään mitä luukuista tulee 3 ja 11 päivä. Tässä taas hieman kuvia :)
Suurimmaksi osaksi bilteman tikuista väsätyt portaat !

Kirpparilöytö, 5 €

Jouluinen kuisti :)

4 kommenttia:

 1. Upeita kirpparilöytöjä!

  Ps. Tiesitkö, että sulla on tässä blogissa roskapostirobotti päällä = aina kun joku yrittää kommentoida, sen pitää ensin näppäillä sellanen helvetillinen numero- & kirjainkoodi, ennen kuin kommentin voi lähetää. Se on niin anuksesta, että oon monesti (muihin blogeihin kommentoidessani) todennut että perkele ja pyyhkinyt kommentin pois. Suosittelen ottamaan sen pois, kun se ei ole kovin lukijaystävällinen, eikä näin pieniin blogeihin tule roskapostia.

  VastaaPoista
 2. Ps. Jouduin nytkin painamaan kolme kertaa tuota päivitysnappia, koska koodista ei yksinkertaisesti ottanut erkkikään selvää.

  VastaaPoista
 3. :D voi ei, oon tosiaan muissa blogeissa huomannut niitten ärsyttävyyden mutta ei oo mitään hajua että mistä sen saa pois enkä ole ees tullut aatelleeks että se tulee tähäkki automaattisesti. Kääk..

  VastaaPoista
 4. Hallintapaneeli > Asetukset > Tekstit ja kommentit > Näytä sanavahvistus > Ei

  VastaaPoista