keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Uusia minijuttuja :)

On taas tullut mineiltyä vaikka mitä ja saatukkin on vaikka mitä aarteita :). : o Kävipä hassusti.. löysin kaapista ihanan paperin mitä en ollut aikaisemmin huomannut ja tuntui sitten pakottava tarve vaihtaa olohuoneen tapetit uusiksi : D hyvähän se on jo nyt alkaa remontoimaan uudestaan.

Aikaisemmin joskus tein lääkekaapin, mutta siitä en ole aikaisemmin saanut laitettua kuvaa ja nyt se saikin ensiapuohjeet sisäoveensa. Vielä lääkkeet puuttuu sisältä. Tehtiin ystävän kanssa tilaus Fin Aimoon. Sieltä pitäisi saapua vessaan muutamia kalusteita ja muutama keittiön kattila ja purnukka :) innolla jään odottamaan !


 ps. Mikäli joku tietää miten nuo ärsyttävät valkoiset reunat saa kuvista pois kertokaa ihmeessä :) !
Sitten siirrytään kuvamateriaaleihin :)

Harry Potter kirjan tein äitin lahjoittamasta pikkuvihkosesta ja tulostin koneelta kannet kirjaan. Tulee luultavasti tytön huoneen kirjahyllylle :). "Kultaisen" kellon sain mummon aarrelaatikosta, ei toimi ja viisareitten maalausta suunnittelin :) mutta muuten aivan mahtava !
Pienen enkelin sain ystävältä ja sen laitan joko vessan (tulevan) hyllyn päälle tai tytön huoneeseen. Edessä olevat kiekot ovat tiimarin löytö. En tiedä mitä niistä voisi tehdä mutta ihania ne on :).

Vitille ei taida olla ihan heti asiaa :D

Siellä takana on vielä hieman keskeneräinen tiskipöytä sen kaverina takaseinälle tulee puuhella ja siitä jatkan mahdollisesti kulmakaapilla :). Etualalla itsetekemä matto: liimaa, pahvia ja narua. Keittiönpöytä ja itse askarrellut lautaset ja alhaalla kuva ostetuista kupari kipoista ja pöydällä juomat jäissä :) 



Tytönhuoneen sänky josta puuttuu vielä peitto, tyyny ja puikoilla oleva neulepäiväpeitto :)


Ystävältä sain myös venäjältä tuotua vaaleanvihreää ja vaaleanpunaista tuoksuvaa vessapaperia josta saa suloisia talous-ja vessapaperirullia tehtyä :)

Korurasiasta, fimosta, teipistä ja pahvista tekemäni lääkekaappi. Oveen on näköjään jo hieman roiskunut verta :'D

Kaapin sisäoveen liimasin ensiapu ohjeet. Lääkkeet tarvittaisiin vielä.

Olohuoneen uusi ilme ! : )) <3 rakastuin tuohon

Vessan tarvikkeita. Lääkekaappi, akvaario ja pyykkilauta itse tehtyjä. ( Akvaario taitaa olla aika pieni :D), netistä tulostettu ihana taulu joka vaatii vielä kehysiään,
 ystävän antama pieni kori ja pyykkipojat ja taka alalla kylpyammeen raakile.

Oven uusi ilme. Kranssi kaipaa vielä jotakin. Mutta menköön nyt ainakin toistaiseksi :)


8 kommenttia:

  1. Kivoja minijuttuja sulla! Valkoiset reunat tulee siksi, että kirjoitat kuvatekstejä. Kun kirjoitat vaan kuvan alle irrallista tekstiä, tulee kuviin vain sellaiset kohtuulliset reunat. (Itse ihmettelin alkuun ihan samaa ;))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) aaaa :D pitääpäs kirjoittaakkin jatkossa ne irralleen niin ei tule tuommoisia !

      Poista
  2. Aivan ihania minijuttuja olet tehnyt <3 Liityin heti lukijaksesi :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos :) Kävin katsomassa sunkin nukkekoteilu juttuja, aivan ihania ! :) pitää käydä liittymässä lukijaksi

    VastaaPoista
  4. Hyvännäköinen tuo matto. :) Samantyylistä olen kaavaillut, mutta vaatteidenteko-vimma ei anna tilaa edes maton näpräykselle. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei :D Onneksi ei oo vielä nukkeja että tarveisi tehdä vaatteita :) Tuo oli eka hirmu vaikea kun yritin pyörittää ton ns. tyhjän päälle kunnes keksin että miksen liimaisi pahvin päälle :'D.

      :) Tuo lanka ois myös erinomaista punontaan kohan saan aikaisiksi keskittyä siihen. Nyt on keittiönkaappien teko vimma.

      Poista
  5. Olohuoneen sininen tapetti on tosi hieno. Joku oli muuten tehnyt niistä Tiimarin "kiekoista" kakkulautasia. Nehän näyttää vähän kakkupaperilta.

    VastaaPoista
  6. :) Kiitos ! Itsekkin tykkään tosta. Aaaa aivan :) Itekkin aattelin että niistä sais esim pannunalusia tai jotain vastaavia...tulevalle kuistille kukkaruukun alusia sun muita :)

    VastaaPoista