maanantai 19. maaliskuuta 2012

Talon edistymistä

Heissulivei taas ! :) Koko viikonloppu menikin askartelun merkeissä koska päätin että talo saadaan tänä viikonloppuna kasaan . Niinhän se sitten valmistui ;) Nyt voi ruveta miettimään tarkemmin talon sisustusta ja keskittymään kalusteiden yms. tekoon : 3. Ennen talon pystytystä piti vielä väliseiniin saranoida ovet koska ajatelin että ne on helpompi laittaa ennen lopullista kasausta.

 Akvaarioon sain fimo kalat tehtyä ja siitä tuli kyllä loistava vaikka itse sanonkin :). Tästä päivityksestä tulee nyt aika kuvapainotteinen, mutta tunnetustihan kuvat kertoo enemmän kuin tuhat sanaa !

Ovet saranoituina : )

Talo liimauksen jälkeen puristuksen kohteena


Talo paikoillaan ovet saranoitunakin jo :)Tane se taas kurkkii ikkunasta : D

WC

Olohuone

Eteinen/ Rappuset

Rappusten yläpää.

Keittiö

Tytön makuuhuone. ( Vintille tulee vanhempien makuuhuone : ) )

Kattohuopien asennusta : )

Ja sitten vielä akvaario valmiudessaan ! : ))

3 kommenttia:

 1. Akvaariosi on tosiaan upea. Talosi on hieno suomalaistalo ja kauniisti sisustettu. Miten olet tehnyt keittiön lattian? Se on hieno. Mahtavia kirpparilöytöjä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Joo tarkoitus oli tehdäkkin tuollainen perus suomalainen. Keittiön lattia on tehty kuvio paperista, ihan vaan leikattu ja liimattu ja laitoin siihen vielä lakan päälle.

   Poista
 2. Tosi ihana pikkukoti, talon edistymistä on ilo alkaa seurata. Omanikin tuli vasta tänään ja nyt jo suunnittelen kaikenlaista.
  Mulla on vaan niin paljon harrastuksia, että teen vähän kerrallaan hitaasti :) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista