sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Vielä hieman keskeneräisiä projekteja..

Heissan taas : ) Vaikka pari projektia onkin kesken oli niistä laitettava kuvat jo koska ovat niin hyvällä mallilla ! : ) Viikonloppu on mennyt sairastellessa flunssaa ja tässä ajanvietteeksi olen vähän näprännyt kaikenlaista. Olohuoneeseen on alkanut valmistua tv-taso + kirjahylly yhdistelmä, kylppärin kylpyamme on hieman edennyt ja sain minimaailmasta tilatun puisen kaapin petsattua. Olen myös unohtanut esitellä ystävältäni Natalta kesälomareissulta saadut ihanat mini jutut jotka ovat hänen tekemiään ja osa vain materiaaleina. Muistin juuri että kuvasta puuttuu vielä oranssi pitsiliina, mutta esittelen sen joskus :)

Natalta saatu ihana taulu olohuoneen seinälle, tikkataulu :), tarjotin, puiset kehykset, muovipusseja, ketjua, pieni ihana kivi ja tuosta kuvasta varmaan teen taulun :)

Vesiväreillä petsattu kaappi, päälle sivelin askartelu lakkaa. Kaapin käyttötarkotusta en ole vielä ihan saanut päätettyä :)

Kylpyamme joka on saanut hopeisen hanan, kylmä ja kuuma merkit. Suutin suihkun päästä puuttuu vielä. kuvassa ei pääse oikeuksiin water efect kokeiluni, mutta kunhan se on valmis yritän saada siitä kunnollisen kuvan.

Muoviset nippelit joista ajattelin tehdä hampaittenpesu mukit :) Fimosta voisi tehdä noihin harjat tököttämään !

Olohuoneen tv-taso josta puuttuu vielä kirjoille ja koriste esineille hyllyt :) Alimmalle hyllylle on päässyt jo Marian kirjan mukana tulleet minikirjat.